17.06.2015

Фруктовий салат з йогуртом і авокадо

Маленький фруктовий вибух сезонних і тропічних фруктів у одному салатнику. А щоб поєднати такі різні на смак і на вигляд компоненти, заправимо салат йогуртовим соусом з авокадо.

Інгредієнти

  • 1 грушка

  • 1 яблуко

  • 1 апельсин

  • 1 ківі

  • 1 банан

  • 1 лимон

  • 1 авокадо

  • 200 мл натурального йогурту

  • горішки кеш’ю

  • цукрова пудра.

Приготуйте також фруктовий салат з шоколадом.

Як приготувати літній фруктовий салат

  • Видалити серцевину і порізати кубиками грушку і яблуко.
  • Очистити від шкірки ківі, банан і апельсин і порізати дрібними кубиками.
  • Фрукти викласти в ємність, на них видушити сік з одного лимона і перемішати.
  • Розрізати навпіл і видалити кісточку з авокадо, потім почистити його від шкірки, порізати на шматочки і змолоти в блендері в пюре.
  • До авокадового пюре додати йогурт, цукрову пудру і перемішати.
  • Фруктовий салат викласти в маленькі салатники і полити соусом. Зверху прикрасити горішками.
  • Найкраще салат смакує охолодженим.

Подобаються страви з фруктовим смаком? Спробуйте ще рецепт омлету з фруктами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.