Рибні крученики з грибами
Ця страва може стати вашою коронною на званій вечері. На столі вона має непервершений вигляд, а на смак ще краща!
Інгредієнти для кручеників
1 кг рибного філе
300 г грибів
1 цибулина
3 ст. ложки олії
3 ст. ложки борошна
1 ст. ложка лимонного соку
0,5 скл. рибного бульйону
сіль, перець, зелень.
Скуштуйте також рибну солянку.
Як приготувати рибні крученики
- Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. Вкінці додати посічену зелень.
- Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити у олії з усіх боків.
- До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.
- Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.
А ви куштували рибу в омлеті?