18.08.2015

Рибні крученики з грибами

Ця страва може стати вашою коронною на званій вечері. На столі вона має непервершений вигляд, а на смак ще краща!

Інгредієнти для кручеників

  • 1 кг рибного філе

  • 300 г грибів

  • 1 цибулина

  • 3 ст. ложки олії

  • 3 ст. ложки борошна

  • 1 ст. ложка лимонного соку

  • 0,5 скл. рибного бульйону

  • сіль, перець, зелень.

Скуштуйте також рибну солянку.

Як приготувати рибні крученики

  • Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. Вкінці додати посічену зелень.
  • Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити у олії з усіх боків.
  • До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.
  • Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.

А ви куштували рибу в омлеті?

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.