20.04.2015

Риба в омлеті

Найніжніша гаряча рибна страва, яка може подаватися як з гарніром, так і самостійно. Рецепт нескладний і доступний за інгредієнтами, а приготувавши цю рибку бодай раз, ви точно виконуватимете цей номер “на біс”.

Інгредієнти

Спробуйте приготувати ще 8 простих і доступних страв із риби.

Приготування

  • Філе риби порізати на шматочки, посолити, поперчити, залишити на 10 хв.
  • Сир потерти на крупній тертці.
  • Збити міксером яйця, додати молоко, посолити.
  • Глибоку посудину для запікання змастити маслом. Викласти шматочки риби, залити омлетом. Поставити в гарячу духовку. Запікати близько 20 хв. при середній температурі.
  • Дістати з духовки омлет, притрусити сиром і повернути в духовку ще на 10 хвилин.
  • Готову рибу в омлеті викласти на широку тарілку, прикрасити зеленню.

Рекомендуємо також рецепт скумбрії запеченої в банці.

Якщо вам сподобався рецепт риби в омлеті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте його в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.