Риба в омлеті
Найніжніша гаряча рибна страва, яка може подаватися як з гарніром, так і самостійно. Рецепт нескладний і доступний за інгредієнтами, а приготувавши цю рибку бодай раз, ви точно виконуватимете цей номер “на біс”.
Ingredients
500 г філе будь-якої риби
5 яєць
1 скл. молока
100 г твердого сиру
сіль, перець за смаком
вершкове масло для змащування.
Спробуйте приготувати ще 8 простих і доступних страв із риби.
Directions
- Філе риби порізати на шматочки, посолити, поперчити, залишити на 10 хв.
- Сир потерти на крупній тертці.
- Збити міксером яйця, додати молоко, посолити.
- Глибоку посудину для запікання змастити маслом. Викласти шматочки риби, залити омлетом. Поставити в гарячу духовку. Запікати близько 20 хв. при середній температурі.
- Дістати з духовки омлет, притрусити сиром і повернути в духовку ще на 10 хвилин.
- Готову рибу в омлеті викласти на широку тарілку, прикрасити зеленню.
Рекомендуємо також рецепт скумбрії запеченої в банці.
Якщо вам сподобався рецепт риби в омлеті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте його в соціальних мережах.