Автор Максим Нікітін20 Квітня о 00:00113Коментарів немає
Найніжніша гаряча рибна страва, яка може подаватися як з гарніром, так і самостійно. Рецепт нескладний і доступний за інгредієнтами, а приготувавши цю рибку бодай раз, ви точно виконуватимете цей номер “на біс”.
Філе риби порізати на шматочки, посолити, поперчити, залишити на 10 хв.
Сир потерти на крупній тертці.
Збити міксером яйця, додати молоко, посолити.
Глибоку посудину для запікання змастити маслом. Викласти шматочки риби, залити омлетом. Поставити в гарячу духовку. Запікати близько 20 хв. при середній температурі.
Дістати з духовки омлет, притрусити сиром і повернути в духовку ще на 10 хвилин.
Готову рибу в омлеті викласти на широку тарілку, прикрасити зеленню.