Заливний пиріг з картоплею і грибами
Рецепт для вічно зайнятих господинь. Готувати такий пиріжок – саме задоволення. Смачно, просто, швидко і доступно. А що ще потрібно від пирога? Тільки спекти його і з’їсти!
Інгредієнти для пирога
Приготуйте також лінивий пиріг з капустою.
Як приготувати пиріг з картоплею і грибами
- Приготувати тісто: яйця збити з сіллю, додати майонез і сметану і ще раз збити. У яєчну суміш просіяти борошно з порошком для випічки і замісити тісто.
- Приготувати начинку: гриби і цибулю подрібнити, обсмажити в олії до готовності, додати сметану, посолити, поперчити і зняти з вогню.
- Картоплю зварити у кожушку, охолодити, почистити і порізати пластинками.
- На дно змащеної форми викласти шар картоплі, зверху – шар грибів. Залити все тістом і запекти за температури 180 градусів близько 45 хв.
- Готовий пиріг перевернути на тарілку і подавати теплим.
Скуштуйте також грецький несолодкий пиріг.
Якщо вам сподобався рецепт заливного пирога з грибами і картоплею, будь ласка, напишіть про це у коментарях та поширте його у соціальних мережах.