Сирні равлики
Чудовий рецепт для любителів солоденького та кисломолочного сиру. Красиві пиріжечки зі смачною начинкою, які дуже просто і швидко готувати. Впорається навіть недосвідчений кухар! Зберігайте у закладки – знадобиться не раз.
Ingredients
- Для тіста:
300 г домашнього сиру
150 г вершкового масла
2 ст. ложки цукру
по 1 ч. ложці ванільного цукру та розпушувача
- Для начинки:
по 3 ст. ложки жирної сметани та цукру
півсклянки родзинок
по 1 ст. ложці волоських горіхів (або арахісу) та кокосової стружки
0,5 ч. ложки кориці (на бажання)
Спробуйте також приготувати сирники в духовці.
Directions
- Замісити м’яке тісто, борошно підсипати доти, доки тісто перестане дуже липнути до рук.
- Цукор, горіхи, кокос, корицю подрібнити у блендері. Родзинки промити та просушити.
- Тісто розкачати квадратом завтовшки 6–7 мм. Змастити сметаною, рівномірно присипати горіховою сумішшю та родзинками.
- Згорнути рулетом, нарізати кільцями завтовшки 1 см.
- Пекти на пергаментному папері 25 хв за температури 170 градусів, доки зарум’яняться.
Рекомендуємо також рецепт львівського сирника у мультиварці.
Якщо вам сподобався рецепт сирних равликів з родзинками, будь ласка, напишіть про це в коментарях.