12.05.2015

Сирні равлики

Чудовий рецепт для любителів солоденького та кисломолочного сиру. Красиві пиріжечки зі смачною начинкою, які дуже просто і швидко готувати. Впорається навіть недосвідчений кухар! Зберігайте у закладки – знадобиться не раз.

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • 300 г домашнього сиру

  • 150 г вершкового масла

  • 2 ст. ложки цукру

  • по 1 ч. ложці ванільного цукру та розпушувача

  • борошно

  • Для начинки:
  • по 3 ст. ложки жирної сметани та цукру

  • півсклянки родзинок

  • по 1 ст. ложці волоських горіхів (або арахісу) та кокосової стружки

  • 0,5 ч. ложки кориці (на бажання)

Спробуйте також приготувати сирники в духовці.

Приготування

  • Замісити м’яке тісто, борошно підсипати доти, доки тісто перестане дуже липнути до рук.
  • Цукор, горіхи, кокос, корицю подрібнити у блендері. Родзинки промити та просушити.
  • Тісто розкачати квадратом завтовшки 6–7 мм. Змастити сметаною, рівномірно присипати горіховою сумішшю та родзинками.
  • Згорнути рулетом, нарізати кільцями завтовшки 1 см.
  • Пекти на пергаментному папері 25 хв за температури 170 градусів, доки зарум’яняться.

Рекомендуємо також рецепт львівського сирника у мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт сирних равликів з родзинками, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.