01.09.2020

Професійні кольорові дошки та ножі згідно стандартів НАССР

Як правильно обрати аксесуари для кухні? Пропонуємо професійні кухонні ножі Arcos та кольорові обробні дошки Hendi згідно стандартів НАССР, які підійдуть як для дому, так і для ресторану.

Для того, щоб правильно обрати потрібні аксесуари для кухні, не потрібно знати все, достатньо мати лише уявлення про те, що потрібно для зручної роботи. І тут, ми вам допоможемо і розповімо, про правильне використання конкретних кухонних ножів та дощок. Які зроблять ваші страви смачнішими та кориснішими, адже не будуть поєднуватись несумісні запахи. А також з правильно підібраним ножем, ви полегшите саме приготування.

Кухонні дошки відповідно до НАССР

Кухонні дошки – незамінна річ не лише на домашній кухні, а й у закладах громадського харчування. Адже, від них частково залежить смак, приготованого продукту. Наразі великою популярністю користуються пластикові дошки, так як дерев’яні мають значний недолік – як би ви їх не мили, хвороботворчі мікроби все ж таки можуть залишитись, особливо якщо ви використовуєте одну дошку для кількох різних продуктів, а ще вони втримують запах, через що кінцевий смак страв, може зіпсуватись. Дошки

Рекомендуємо, як правильно сушити овочі та фрукти за допомогою дегідратора.

А за рахунок спеціальних канавок, які знаходяться по всьому периметру, рідина з продуктів, стікатиме в них, а не на стіл. Через те, що пластики хімічно не реагує з харчовими продуктами, такі дошки не шкідливи для людського здоров’я, що є дуже важливим.

На обробних дошках виготовлених відповідно до закону НАССР, зазвичай наноситься маркування, а також вони відрізняються за кольором, для того, щоб легше розрізняти та не сплутати, яка дошка для чого призначенна:

Білий — для хліба та молочних продуктів;

Синій — для риби;

Червоний — для сирого м’яса;

Зелений — для овочів;

Жовтий — сира птиця;

Коричневий — для відвареного м’яса та ковбаси.

Професійні ножі відповідно закону НАССР

Професійні ножі для кухні, також являються важливим аспектом в приготуванні страв, вони забезпечують якість та оперативність їх приготування. Незважаючи на те, що нас оточує велика кількість обладнання, для приготування якісних та смачних страв потрібно лише обрати правильні прибори, з допомогою яких, власне, вони і готуються.

Спробуйте також, страви в сувіді.

У випадку кольорового кодування ножів, то вони відповідають наведенемо прикладу з кухонними дошками. Проте це не обов’язковий аспект, вони можуть всі бути стандартного чорного кольору, проте, відрізнятися за розміром та формою. Щоб не помилитися у виборі, та обрати саме те що вам потрібно, пропонуємо вам перелік професійних та декоративних ножів.

Під час приготування продуктів виникають ризики забруднення та зараження мікробами, вірусами, токсинами або ж паразитами. Небезпечні речовини можуть потрапляти з зараженої сировини або зовнішнього середовища. Переносниками вірусів та бактерій є тварини, комахи, та навіть і самі працівники. Ризик для людини представляє також фізичне забруднення – коли в продукт потрапляє інородний предмет. Саме тому, щоб мінімізувати ці ризики, була впроваджена система НАССР.

Пропонуємо, страви в пароконвектоматі.

Система колірного кодування кухонного інвентарю — ефективний метод запобігти перехресному забрудненню продуктів.

У магазині “Кухарт”, ви можете купити кухонні дошки для вашого ресторану за доступною ціною. Тут ви знайдете моделі різних розмірів, товщини, з бортиком та без. Кожен зможе найти саме те, що потрібно для вашого закладу. Крім кухонних дошок, у магазині ви знайдете великий асортимент кухонного обладнання.

Залишити коментар

Your email address will not be published.