Рибні котлети з рисом

Рибні котлети з рисом – економний варіант. Адже така страва буде ситнішою, і, певна річ, котлет вийде більше. Тож готуйте і смакуйте.

Інгредієнти для страви

  • 1 кілограм рибного філе

  • 2 склянки вареного рису

  • 200 грамів твердого сиру

  • 3 яйця

  • 3 столові ложки манної крупи

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • борошно або панірувальні сухарі (для панірування)

  • рослинна олія для смаження

Спробуйте також приготувати рибні оладки.

Як приготувати котлети

  • Філе риби перемолоту на м’ясорубку.
  • До фаршу додати рис, яйця, натертий на грубу тертку сир, манку.
  • Посолити й поперчити і добре вимішати та відбити. Фарш залишити на півгодини, щоб манка набухла й увібрала у себе всю зайву рідину.
  • З фаршу сформувати котлети, обкачати у борошні чи панірувальних сухарях та обсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді.

Радимо ще рецепт рибних котлет «Чудо-юдо».

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора