Рибні котлети з рисом
Рибні котлети з рисом – економний варіант. Адже така страва буде ситнішою, і, певна річ, котлет вийде більше. Тож готуйте і смакуйте.
Інгредієнти для страви
1 кілограм рибного філе
2 склянки вареного рису
200 грамів твердого сиру
3 яйця
3 столові ложки манної крупи
сіль
чорний мелений перець
борошно або панірувальні сухарі (для панірування)
рослинна олія для смаження
Спробуйте також приготувати рибні оладки.
Як приготувати котлети
- Філе риби перемолоту на м’ясорубку.
- До фаршу додати рис, яйця, натертий на грубу тертку сир, манку.
- Посолити й поперчити і добре вимішати та відбити. Фарш залишити на півгодини, щоб манка набухла й увібрала у себе всю зайву рідину.
- З фаршу сформувати котлети, обкачати у борошні чи панірувальних сухарях та обсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді.
Радимо ще рецепт рибних котлет «Чудо-юдо».