Смажений перчик
Ця незвична закуска обов’язково вам сподобається. Перчик виходить надзвичайно ніжним і ароматним, а заправка з часнику додає йому насиченого і пікантного смаку. Оскільки страва гостра, її можна подавати з м’ясом, вареним рисом, тощо.
Спробуйте ще приготувати болгарський перець, маринований з медом
Directions
- Перець помити, висушити.
- Обсмажити цілим на розігрітій з олією сковорідці до золотистого кольору.
- Охолодити і обережно зняти шкірку.
- В олію, де смажився перець, додати сіль, оцет і потовчений часник.
- Обкатати перець с в соусі, дати настоятися 30 хвилин.
Рекомендуємо також рецепт болгарського перцю, фаршированого курятиною
Якщо вам сподобався рецепт смаженого перчику, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.