09.09.2016

Смажений перчик

Ця незвична закуска обов’язково вам сподобається. Перчик виходить надзвичайно ніжним і ароматним, а заправка з часнику додає йому насиченого і пікантного смаку. Оскільки страва гостра, її можна подавати з м’ясом, вареним рисом, тощо.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати болгарський перець, маринований з медом 

Приготування

  • Перець помити, висушити.
  • Обсмажити цілим на розігрітій з олією сковорідці до золотистого кольору.
  • Охолодити і обережно зняти шкірку.
  • В олію, де смажився перець, додати сіль, оцет і потовчений часник.
  • Обкатати перець с в соусі, дати настоятися 30 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт болгарського перцю, фаршированого курятиною 

Якщо вам сподобався рецепт смаженого перчику, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.