Пиріжки з сиром і зеленню

Поділитись публікацією:

Пиріжки з бездріжджового тіста значно корисніші, оскільки набагато краще засвоюються шлунком. Рум’яні, ароматні і такі смачні пиріжки можна приготувати  з простих продуктів за лічені хвилини. Пропонуємо вам приготувати пиріжки з начинкою з плавленого сиру і зелені за нашим рецептом.

Інгредієнти для пиріжків

  • 300 грамів твердого сиру

  • 200 грамів вершкового масла

  • 3 склянки борошна

  • 4 курячі яйця

  • 3 цибулини

  • 3 столові ложки сметани

  • 1 чайна ложка соди гашена оцтом

  • пучок зелені.

Спробуйте ще приготувати пиріжки до борщу “Бомбочки”.

Як приготувати пиріжки

  • Борошно просіяти, додати м’яке вершкове масло, сметану і соду гашену оцтом або лимонним соком. Замісити тісто і залишити при кімнатній температурі на 30 хвилин.
  • Цибулю почистити, помити і дрібненько порізати.
  • В сковорідку з невеликою кількістю олії додати подрібнену цибулю, підсмажити до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб не підгоріла.
  • 3 курячі яйця збити до однорідності. Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати з яйцями, додати охолоджену підсмажену цибулю і подрібнену зелень, все ретельно перемішати. Замість твердого сиру можна використати плавлений сирок.
  • З тіста сформувати невеличкі коржики а по центру викласти начинку, акуратно загорнути.
  • Яйце збити і змазати ним пиріжки.
  • Пиріжки можна робити будь-якої форми, за власним бажанням.
  • Деко для випікання застелити пергаментом і змазати олією або вершковим маслом, викласти пиріжки і поставити в розігріту духовку.
  • Випікати при температурі 180º близько 30 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт пиріжків з капустою “Сигари”.

А ви готували пиріжки з начинкою з плавленого сиру? Діліться рецептом і своїми коментарями з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...