Пиріжки з сиром і зеленню
Пиріжки з бездріжджового тіста значно корисніші, оскільки набагато краще засвоюються шлунком. Рум’яні, ароматні і такі смачні пиріжки можна приготувати з простих продуктів за лічені хвилини. Пропонуємо вам приготувати пиріжки з начинкою з плавленого сиру і зелені за нашим рецептом.
Інгредієнти для пиріжків
Спробуйте ще приготувати пиріжки до борщу “Бомбочки”.
Як приготувати пиріжки
- Борошно просіяти, додати м’яке вершкове масло, сметану і соду гашену оцтом або лимонним соком. Замісити тісто і залишити при кімнатній температурі на 30 хвилин.
- Цибулю почистити, помити і дрібненько порізати.
- В сковорідку з невеликою кількістю олії додати подрібнену цибулю, підсмажити до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб не підгоріла.
- 3 курячі яйця збити до однорідності. Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати з яйцями, додати охолоджену підсмажену цибулю і подрібнену зелень, все ретельно перемішати. Замість твердого сиру можна використати плавлений сирок.
- З тіста сформувати невеличкі коржики а по центру викласти начинку, акуратно загорнути.
- Яйце збити і змазати ним пиріжки.
- Пиріжки можна робити будь-якої форми, за власним бажанням.
- Деко для випікання застелити пергаментом і змазати олією або вершковим маслом, викласти пиріжки і поставити в розігріту духовку.
- Випікати при температурі 180º близько 30 хвилин.
Рекомендуємо також рецепт пиріжків з капустою “Сигари”.
А ви готували пиріжки з начинкою з плавленого сиру? Діліться рецептом і своїми коментарями з друзями в соціальних мережах.