09.09.2016

Суп з гарбузом «Осіння палітра»

Пропонуємо приготувати не просто смачну першу страву, а й надзвичайно корисну. Кількість інгредієнтів в рецепті вказано на 5-ти літрову каструлю, тож гаряченького на вечерю вистачить усій родині. Отже, швиденько купуємо гарбуз і готуємо смачну страву. І головне – не забудьте запастися цим корисним овочем, щоб взимку було з чого варити цей чудовий супчик.

Інгредієнти

  • 500 г філе яловичини

  • 500 г почищеного гарбуза

  • 600 г картоплі

  • 200 г селери

  • 150 г моркви

  • 150 г цибулі

  • Тмин, сіль, перець, рослинна олія

Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками

Приготування

  • Цибулю дрібно порізати.
  • Моркву натерти на середній тертці.
  • М’ясо порізати невеличкими шматочками.
  • В велику каструлю влити олію, обсмажити цибулю, додати моркву і теж просмажити.
  • Додати м’ясо, тушити 40 хвилин під кришкою.
  • Гарбуз і селеру порізати на дрібні шматочки.
  • Картоплю – кубиками.
  • Картоплю, гарбуз і селеру додати до м’яса.
  • Залити 2,5 літри води, посолити, поперчити.
  • Варити до готовності картоплі – близько 15-ти хвилин.
  • За 5 хвилин до готовності додати тмин чи будь яку зелень.

Рекомендуємо також приготувати буряковий суп з печерицями

Якщо вам сподобався рецепт супу з гарбузом “Осіння палітра”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.