Суп з гарбузом «Осіння палітра»
Пропонуємо приготувати не просто смачну першу страву, а й надзвичайно корисну. Кількість інгредієнтів в рецепті вказано на 5-ти літрову каструлю, тож гаряченького на вечерю вистачить усій родині. Отже, швиденько купуємо гарбуз і готуємо смачну страву. І головне – не забудьте запастися цим корисним овочем, щоб взимку було з чого варити цей чудовий супчик.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками
Directions
- Цибулю дрібно порізати.
- Моркву натерти на середній тертці.
- М’ясо порізати невеличкими шматочками.
- В велику каструлю влити олію, обсмажити цибулю, додати моркву і теж просмажити.
- Додати м’ясо, тушити 40 хвилин під кришкою.
- Гарбуз і селеру порізати на дрібні шматочки.
- Картоплю – кубиками.
- Картоплю, гарбуз і селеру додати до м’яса.
- Залити 2,5 літри води, посолити, поперчити.
- Варити до готовності картоплі – близько 15-ти хвилин.
- За 5 хвилин до готовності додати тмин чи будь яку зелень.
Рекомендуємо також приготувати буряковий суп з печерицями
Якщо вам сподобався рецепт супу з гарбузом “Осіння палітра”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.