Пиріг з ківі
Дуже смачний пиріг, в якому гармонійно поєднуються розсипчасте тісто, ніжний крем і кисленька начинка. Взагалі, за бажанням можна брати будь які фрукти, однак саме ківі ідеально гармоніює з цим тістом. Словом, щоб було з чим порівняти, краще один раз спробувати приготувати пиріг з запропонованим фруктом, а тоді вже – з іншими.
Ingredients
500 г ківі
2 яйця
50 г вершкового масла
100-150 г борошна
50 г цукру
2 ч. ложки розпушувача
- Для крему:
100 г цукру
150 г кисломолочного сиру
150 мл вершків 30-35 відсотків жирності
2 яйця
Спробуйте ще приготувати “Божевільний” пиріг
Directions
- Ківі очистити, порізати кубиками.
- Масло розтерти з цукром.
- Додати яйця, перемішати.
- Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
- Форму для випікання змастити маслом, викласти тісто так, по бокам утворити бортики.
- Приготувати крем: вершки збити з цукром.
- Додати яйця, кисломолочний сир, все перемішати.
- Викласти на тісто ківі.
- Залити кремом.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-ка хвилин.
Приготуйте також тертий абрикосовий пиріг
Якщо вам сподобався рецепт пирога з ківі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.