08.09.2016

Пиріг з ківі

Дуже смачний пиріг, в якому гармонійно поєднуються розсипчасте тісто, ніжний крем і кисленька начинка. Взагалі, за бажанням можна брати будь які фрукти, однак саме ківі ідеально гармоніює з цим тістом. Словом, щоб було з чим порівняти, краще один раз спробувати приготувати пиріг з запропонованим фруктом, а тоді вже – з іншими.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати “Божевільний” пиріг 

Приготування

  • Ківі очистити, порізати кубиками.
  • Масло розтерти з цукром.
  • Додати яйця, перемішати.
  • Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
  • Форму для випікання змастити маслом, викласти тісто так, по бокам утворити бортики.
  • Приготувати крем: вершки збити з цукром.
  • Додати яйця, кисломолочний сир, все перемішати.
  • Викласти на тісто ківі.
  • Залити кремом.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-ка хвилин.

Приготуйте також тертий абрикосовий пиріг

Якщо вам сподобався рецепт пирога з ківі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.