Шоколадний мус з манкою

Ніжна шоколадна суміш сподобається не лише вам, а й вашим малюкам. Навіть, якщо вони просто терпіти не можуть манки, у цьому мусі її абсолютно не відчувається, так, як домінує тут смак шоколаду. Густа, ароматна, шоколадна суміш допоможе вам на мить відволіктися від буденних проблем і згадати усі теплі, приємні миті літа, яке вже минуло. Тож, спробуйте – і гарний настрій вам гарантовано.
Ingredients
1 л. молока
100 г шоколаду
100 г манки
150 г цукру
1 ст. ложка вершкового масла
2 ч. ложки ванільного цукру
Також спробуйте приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах
Directions
- Молоко закип’ятити.
- Додати шоколад і перемішувати, доки він не розтане.
- У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою і весь час помішуючи, всипати манку.
- Додати цукор і ванільний цукор.
- Варити до загустіння (хвилин 5-7).
- Суміш охолодити, додати масло, збити блендером.
- Розкласти у креманки і поставити в холодильник на 4 години.
Також рекомендуємо рецепт шоколадно-сирного суфле
Якщо вам сподобався рецепт шоколадного мусу з манкою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.