08.09.2016

Шоколадний мус з манкою

Ніжна шоколадна суміш сподобається не лише вам, а й вашим малюкам. Навіть, якщо вони просто терпіти не можуть манки, у цьому мусі її абсолютно не відчувається, так, як домінує тут смак шоколаду. Густа, ароматна, шоколадна суміш допоможе вам на мить відволіктися від буденних проблем і згадати усі теплі, приємні миті літа, яке вже минуло. Тож, спробуйте – і гарний настрій вам гарантовано.

Інгредієнти

Також спробуйте приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах 

Приготування

  • Молоко закип’ятити.
  • Додати шоколад і перемішувати, доки він не розтане.
  • У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою і весь час помішуючи, всипати манку.
  • Додати цукор і ванільний цукор.
  • Варити до загустіння (хвилин 5-7).
  • Суміш охолодити, додати масло, збити блендером.
  • Розкласти у креманки і поставити в холодильник на 4 години.

Також рекомендуємо рецепт шоколадно-сирного суфле

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного мусу з манкою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.