Шоколадний мус з манкою

Ніжна шоколадна суміш сподобається не лише вам, а й вашим малюкам. Навіть, якщо вони просто терпіти не можуть манки, у цьому мусі її абсолютно не відчувається, так, як домінує тут смак шоколаду. Густа, ароматна, шоколадна суміш допоможе вам на мить відволіктися від буденних проблем і згадати усі теплі, приємні миті літа, яке вже минуло. Тож, спробуйте – і гарний настрій вам гарантовано.


Інгредієнти для мусу

1 л. молока

100 г шоколаду

100 г манки

150 г цукру

1 ст. ложка вершкового масла

2 ч. ложки ванільного цукру

 

Також спробуйте приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах 

Як приготувати шоколадний мус з манкою

Молоко закип’ятити.

Додати шоколад і перемішувати, доки він не розтане.

У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою і весь час помішуючи, всипати манку.

Додати цукор і ванільний цукор.

Варити до загустіння (хвилин 5-7).

Суміш охолодити, додати масло, збити блендером.

Розкласти у креманки і поставити в холодильник на 4 години.

 

Також рекомендуємо рецепт шоколадно-сирного суфле

 

 

 

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного мусу з манкою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone