«Божевільний» пиріг
Рецепт того самого славнозвісного американського «Crazy cake» тепер у ваших руках! За легендою пиріг був придуманий в часи великої депресії у 30-х роках минулого століття. Просто неймовірно: без вершкового масла, яєць і молока виходить дивовижно смачний бісквіт – великий, пористий і шоколадний. Його можна розділити на кілька коржів, порізати шматочками, зняти верхню частину і перемастити кремом. Просто увімкніть свою божевільну фантазію – і насолоджуйтеся десертом з кавою або чаєм.
Ingredients
3 скл. пшеничного борошна
2 скл. цукру
1 ч. ложка солі
2 ч. ложки соди або 4 ч. ложки розпушувача
півсклянки какао-порошку
півсклянки олії
2 ст. ложки оцту
2 пакетики ванільного цукру
2 скл. холодної кип’яченої води.
Спробуйте ще приготувати шоколадний фондан
Directions
- Борошно, цукор, сіль, соду і какао просіяти через сито і перемішати.
- Олію змішати з оцтом і водою.
- Змішати цю суміш з попередньою, збити все виделкою до однорідної маси.
- Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 50 хвилин.
- Готовність перевірити дерев’яною паличкою.
- Охолодити і увімкнути божевільну фантазію для декорування свого шедевру.
Рекомендуємо також рецепт шоколадного торта на кефірі
Якщо вам сподобався рецепт «божевільного» американського пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.