Тертий абрикосовий пиріг

Поділитись публікацією:

Пиріг, приготовлений за цим рецептом, виходить дуже ніжним і розсипчастим. Приготувати такий простий фруктово-пісочний пляцок надзвичайно просто. І, повірте, він завжди вдається. Навіть якщо у вас мінімальний досвід у випічці.

Ingredients

Рекомендуємо також рецепт яблучного пирога без тіста.

Directions

  • Свіжі абрикоси розділити на половинки і видалити кісточки.
  • Яйце збити з цукром, додати майонез та розпушувач. Усе ще раз збити.
  • Борошно розтерти з маслом. Рідку суміш з’єднати із масляною і замісити м’яке еластичне тісто. Розділити його на 2 частини, одну з яких покласти у морозилку на 1,5-2 години.
  • Розкачати ту частину, що не в морозі, покласти на деко, викласти половинки абрикосів шкіркою донизу (можна трішки посипати цукром) або змастити варенням. Зверху потерти замороженим шматком тіста.
  • Випікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
  • Коли охолоне – посипати цукровою пудрою.

Можете також приготувати манник на кисляку.

Якщо вам сподобався рецепт тертого пирога з абрикосами, будь ласка, напишіть про свої кулінарні та смакові враження у коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...