Пампушки до борщу із саламахою

Борщ з такими пампушками стає у стократ смачнішим. Клопотів із приготуванням цієї страви мінімум, а результат пречудовий. Секрет – у часниковій мачанці. Деталі – у рецепті пампушок із ароматною саламахою.

Інгредієнти для пампушок

Рекомендуємо також приготувати пампушки з часником до борщу.

Як приготувати пампушки із саламахою

  • До борошна влити тепле молоко, попередньо розчинивши в ньому дріжджі, всипати сіль, масло кімнатної температури, вибити яйця, замісити тісто, залишити його в теплі на півтори години.
  • Виробити кульки завбільшки з невелике яйце (має вийти 10–12 штук), викласти на бляшку, змащену смальцем, залишити ще на 15 хв.
  • Змастити пампушки збитим яйцем і випікати у розігрітій до 200 градусів духовці. До борщу подавати з мачанкою-саламахою. Для цього 2–3 зубці часнику видавити та змішати з 3 ст. ложками олії, посолити.

Скуштуйте також рулетики з грибами до борщу.

Якщо вам сподобався рецепт пампушок до борщу із саламахою, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора