05.06.2015

Цвітна капуста у вершковому соусі

Цвітна капуста, тушкована у вершках, виходить настільки ніжна, що просто тане у роті. А ще насиченішого смаку страві додає куряче філе.

Інгредієнти для страви

  • 1 невелика головка цвітної капусти

  • 1 куряче філе

  • 1,5 склянки вершків або сметани

  • 1 цибулина

  • соняшникова олія

  • часник

  • сіль, перець

  • зелень

Приготуйте також цвітну капусту у сметанно-томатному соусі.

Як приготувати капусту у вершках

  • Капусту відварити у підсоленій воді і порізати на шматочки
  • Філе курки дрібно порізати і обсмажити в олії, додати порізану цибулину і продовжувати смажити ще хвилин 5-6. Тоді додати капусту і вершки. При потребі досолити і тушкувати ще 10 хвилин.
  • Наприкінці додати подрібнений часник.
  • Готову страву прикрасити зеленню.

Спробуйте ще рецепт тефтелів у сметанному соусі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.