Цвітна капуста у вершковому соусі
Цвітна капуста, тушкована у вершках, виходить настільки ніжна, що просто тане у роті. А ще насиченішого смаку страві додає куряче філе.
Інгредієнти для страви
1 невелика головка цвітної капусти
1 куряче філе
1,5 склянки вершків або сметани
1 цибулина
часник
сіль, перець
зелень
Приготуйте також цвітну капусту у сметанно-томатному соусі.
Як приготувати капусту у вершках
- Капусту відварити у підсоленій воді і порізати на шматочки
- Філе курки дрібно порізати і обсмажити в олії, додати порізану цибулину і продовжувати смажити ще хвилин 5-6. Тоді додати капусту і вершки. При потребі досолити і тушкувати ще 10 хвилин.
- Наприкінці додати подрібнений часник.
- Готову страву прикрасити зеленню.
Спробуйте ще рецепт тефтелів у сметанному соусі.