М’ясні «ватрушки» з сиром
На обід готуватимемо «ватрушки» з сиром. Але від традиційних ватрушок вони відрізняються: їх основу становить не тісто, а м’ясний фарш. Тому наші «ватрушки» будуть не на десерт, а як доповнення до гарніру чи овочів. Запам’ятовуйте рецепт.
Інгредієнти для «ватрушок»
0,5 кілограма яловичого чи свинячого фаршу
300 грамів кисломолочного сиру
100 грамів твердого сиру
150 грамів плавленого сиру
1 цибулина
1 яйце
часник
сіль
чорний мелений перець
Спробуйте ще приготувати котлети в картопляних гніздах.
Як приготувати «ватрушки» із фаршу
- До фаршу додати дрібно потерту цибулю, подрібнений часник, яйце, тертий твердий сир. Посолити і поперчити, добре вимішати.
- Зробити з фаршу своєрідні «гнізда» і викласти їх на змащене олією деко.
- У виїмки покласти начинку. Для її приготування кисломолочний сир змішати з натертим плавленим.
- Запікати у духовці при температурі 180 градусів півгодини.
Радимо також рецепт картопляних ватрушок.
Поширте рецепт ватрушок із фаршу серед своїх друзів у соціальних мережах.