16.05.2015

Лобіо з печерицями

Рецепт цієї грузинської страви має сподобатися шанувальникам квасолі. Страва виходить ніжною на смак і водночас дуже поживною. Шанувальникам гостренького радимо додати трішки гострого перцю – ця спеція дуже вдало відтіняє смак квасолі. До речі, якщо зварити квасолю заздалегідь, то часу на приготування лобіо знадобиться зовсім небагато.

Інгредієнти для лобіо

  • 1 склянка сухої квасолі

  • 500 грамів печериць

  • 2-3 середні цибулини

  • 2-3 свіжі помідори

  • олія, часник, перець, сіль, зелень.

Можете також спробувати рецепт салату з квасолі та рису.

Як приготувати лобіо з грибами

  • Попередньо зварити квасолю.
  • Гриби почистити, порізати та підсмажити.
  • Окремо підсмажити цибулю, до неї додати помідори. Ще трохи потушкувати. Тоді покласти квасолю та гриби. Посолити. Усе тушкувати хвилин 15-20.
  • Наприкінці покласти часник, зелень.
  • Подавати гарячим.

Спробуйте приготувати торт із млинців з грибами.

Якщо вам сподобався рецепт лобіо з печерицями, прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.