Лобіо з печерицями
Рецепт цієї грузинської страви має сподобатися шанувальникам квасолі. Страва виходить ніжною на смак і водночас дуже поживною. Шанувальникам гостренького радимо додати трішки гострого перцю – ця спеція дуже вдало відтіняє смак квасолі. До речі, якщо зварити квасолю заздалегідь, то часу на приготування лобіо знадобиться зовсім небагато.
Інгредієнти для лобіо
1 склянка сухої квасолі
500 грамів печериць
2-3 середні цибулини
2-3 свіжі помідори
олія, часник, перець, сіль, зелень.
Можете також спробувати рецепт салату з квасолі та рису.
Як приготувати лобіо з грибами
- Попередньо зварити квасолю.
- Гриби почистити, порізати та підсмажити.
- Окремо підсмажити цибулю, до неї додати помідори. Ще трохи потушкувати. Тоді покласти квасолю та гриби. Посолити. Усе тушкувати хвилин 15-20.
- Наприкінці покласти часник, зелень.
- Подавати гарячим.
Спробуйте приготувати торт із млинців з грибами.
Якщо вам сподобався рецепт лобіо з печерицями, прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах.