Халва по-домашньому

Приготувати халву в домашніх умовах зовсім не складно. І нічого особливого для цього не треба. Необхідні ж продукти можна купити у найближчому магазині.

Ingredients

Directions

  • Насіння помити й обсмажити. Двічі перекрутити його через м’ясорубку.
  • Окремо на сковорідці без додавання будь-якого жиру обсмажити борошно: постійно його помішувати ложкою, поки воно не набуде коричнюватого кольору.
  • Змішати борошно з насінням, після чого ще кілька разів перекрутити усе через м’ясорубку.
  • Приготувати сироп: залити цукор водою, закип’ятити, зняти піну і варити, поки не зникне смак сирої води.
  • Гарячий сироп з’єднати з олією, додати перемелене насіння, швидко розмішати і викласти у форму.
  • Готову страву покласти у холодильник під прес.

Також спробуйте приготувати плавлений сир в домашніх умовах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора