Коржики з сиром та часником
Страва, приготовлена за цим рецептом, сподобається навіть тим, хто зовсім не любить кисломолочного сиру. Усе завдяки вдалому поєднанню смаку сиру з ароматом часнику і кропу.
Інгредієнти для коржиків
- Для тіста:
1 пачка маргарину
1 яйце
0,5 чайної ложки солі
1 чайна ложка цукру
25 грамів пресованих дріжджів
вода, борошно.
- Для начинки:
600-700 грамів кисломолочного сиру
1 столова ложка сметани
кріп, сіль
соняшникова олія для смаження.
Також можете приготувати вареники з картоплею і сиром.
Як приготувати сирні коржики з часником
- Тісто слід підготувати заздалегідь, аби воно могло кілька годин полежати у холодильнику.
- Для цього яйце, дріжджі, цукор і сіль змішати й долити водою, щоб усієї суміші було 250 мілілітрів.
- Маргарин розтерти з борошном, додати рідку суміш і замісити м’яке тісто.
- Розділити його на чотири частини і покласти їх у холодильник на 2-3 години.
- Для начинки змішати сир, сметану, часник, дрібно порізаний кріп. Усе посолити за смаком.
- Узяти частину тіста, розкачати її у вигляді квадрата, який у свою чергу розрізати ще на 4 квадрати.
- На кожен квадрат класти 1-2 ложки начинки, загортати конвертом і смажити.
- Коржики можна виробляти і в інший, вам зручний, спосіб – круглими, півкруглими, трикутними тощо.
Спробуйте рецепт ватрушок з сиром.
Сподобалося готувати закусочні коржики з сиром та часником? Напишіть про це у коментарях та поширте перепис у соцмережах.