Коржики з сиром та часником

Страва, приготовлена за цим рецептом, сподобається навіть тим, хто зовсім не любить кисломолочного сиру. Усе завдяки вдалому поєднанню смаку сиру з ароматом часнику і кропу.

Інгредієнти для коржиків

Також можете приготувати вареники з картоплею і сиром.

Як приготувати сирні коржики з часником

  • Тісто слід підготувати заздалегідь, аби воно могло кілька годин полежати у холодильнику.
  • Для цього яйце, дріжджі, цукор і сіль змішати й долити водою, щоб усієї суміші було 250 мілілітрів.
  • Маргарин розтерти з борошном, додати рідку суміш і замісити м’яке тісто.
  • Розділити його на чотири частини і покласти їх у холодильник на 2-3 години.
  • Для начинки змішати сир, сметану, часник, дрібно порізаний кріп. Усе посолити за смаком.
  • Узяти частину тіста, розкачати її у вигляді квадрата, який у свою чергу розрізати ще на 4 квадрати.
  • На кожен квадрат класти 1-2 ложки начинки, загортати конвертом і смажити.
  • Коржики можна виробляти і в інший, вам зручний, спосіб – круглими, півкруглими, трикутними тощо.

Спробуйте рецепт ватрушок з сиром.

Сподобалося готувати закусочні коржики з сиром та часником? Напишіть про це у коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора