Манно-вівсяні млинці
Пропонуємо рецепт ніжних, легких та корисних – завдяки вівсянці – млинців. Звісно, вони не такі тонкі, як звичайні, тому загортати у них начинку не вийде. Проте це їх аж ніяк не псує.
Інгредієнти для вівсяних млинців
Можна також приготувати арабські млинці з сирною начинкою.
Як приготувати манно-вівсяні млинці
- Манку та вівсяні пластівці висипати у миску, залити кефіром та вимішати. Потрібно, щоб вони настоялися не менше 2 годин.
- Додати у суміш цукор, сіль, яйця та олію і все ретельно вимішати.
- Тісто має бути негусте.
- Смажити млинці, як звичайні: наливати черпаком на розігріту сковороду тісто і обсмажувати з обох боків.
- Подавати з фруктами, медом, сметаною.
Радимо ще рецепт вівсяних оладок.
Поширюйте рецепт вівсяних млинців у соцмережах – нехай друзі теж про нього знають.