11.09.2015

Манно-вівсяні млинці

Пропонуємо рецепт ніжних, легких та корисних – завдяки вівсянці – млинців. Звісно, вони не такі тонкі, як звичайні, тому загортати у них начинку не вийде. Проте це їх аж ніяк не псує.

Інгредієнти для вівсяних млинців

  • 1 склянка вівсяних пластівців

  • 1 склянка манної крупи

  • 3 яйця

  • 0,5 літра кефіру

  • 3 столові ложки цукру

  • 0,5 чайної ложки соди

  • 3-4 столові ложки олії

  • сіль

Можна також приготувати арабські млинці з сирною начинкою.

Як приготувати манно-вівсяні млинці

  • Манку та вівсяні пластівці висипати у миску, залити кефіром та вимішати. Потрібно, щоб вони настоялися не менше 2 годин.
  • Додати у суміш цукор, сіль, яйця та олію і все ретельно вимішати.
  • Тісто має бути негусте.
  • Смажити млинці, як звичайні: наливати черпаком на розігріту сковороду тісто і обсмажувати з обох боків.
  • Подавати з фруктами, медом, сметаною.

Радимо ще рецепт вівсяних оладок.

Поширюйте рецепт вівсяних млинців у соцмережах – нехай друзі теж про нього знають.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.