Ягідний квас
Квас завдяки великому вмісту вітамінів і мікроелементів зміцнює зубну емаль, заліковує виразки. Тому якщо мрієте про голлівудську усмішку, готуйте та пийте квас щодня.
Інгредієнти для ягідного квасу
Спробуйте ще приготувати класичний хлібний квас.
Як приготувати ягідний квас
- Ягоди (можна використати будь-які) перебрати, помити, розтовкти.
- Закип’ятити воду, додати м’яту, варити 1–2 хв, вимкнути. Додати ягоди, накрити кришкою, залишити на 12 год.
- Відтак процідити через 2 шари марлі, додати цукор і дріжджі, вимішати, накрити марлею і залишити у теплому місці на 12 год, відтак процідити і поставити у холодильник.
Скуштуйте також яблучний квас.
Якщо вам сподобався рецепт ягідного квасу, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах для ваших друзів.