12.09.2016

Курятина з яблуками, медом і червоним вином

Дуже швидкий рецепт запеченого м’яса. Курочка виходить соковитою і смачною. Страва не потребує маринування, тому і готується швидко. Ідеальний варіант для смачної вечері.

Інгредієнти

Також рекомендуємо приготувати курку під тертою картоплею в духовці

Приготування

  • Курку порізати на шматочки.
  • Натерти медом, гірчицею, олією, посолити, поперчити.
  • Викласти у форму для запікання, перекласти порізаними яблуками, залити вином і водою.
  • Запікати 45 хвилин.

Спробуйте ще рецепт запеченої курки в банці

Якщо вам сподобався рецепт курятини з медом і червоним вином, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.