М’ясний рулет з млинців
Рецепт дуже ситної та оригінальної страви. Окрім того, що у неї надзвичайна на смак, вона має ще й ефектний вигляд, адже рулет складається з млинців, нафаршированих різною начинкою. Така страва стане окрасою до будь-якого святкового столу. До речі, з начинками можна сміливо експериментувати і обирати собі до смаку.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами
Directions
- У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець.
- Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно і ретельно змішати.
- Додати ще склянку молока, олію і борошно – тісто має бути не густим.
- Підсмажити тонкі млинці.
- Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити.
- Твердий сир потерти.
- На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир.
- На харчову плівку викласти фарш, розрівняти розміром у довжину млинців.
- На фарш викласти млинці, чергуючи начинки.
- Кожен шар трішки змащувати фаршем.
- З’єднати краї плівки і згорнути в рулет.
- Деко змастити жиром і обережно перекласти з плівки рулет.
- Зверху змазати майонезом, пекти в духовці приблизно 40 хвилин .
Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша і крабових паличок
Якщо вам сподобався рецепт м’ясного рулету з млинців, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.