12.09.2016

М’ясний рулет з млинців

Рецепт дуже ситної та оригінальної страви. Окрім того, що у неї надзвичайна на смак, вона має ще й ефектний вигляд, адже рулет складається з млинців, нафаршированих різною начинкою. Така страва стане окрасою до будь-якого святкового столу. До речі, з начинками можна сміливо експериментувати і обирати собі до смаку.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами

Приготування

  • У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець.
  • Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно і ретельно змішати.
  • Додати ще склянку молока, олію і борошно – тісто має бути не густим.
  • Підсмажити тонкі млинці.
  • Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити.
  • Твердий сир потерти.
  • На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир.
  • На харчову плівку викласти фарш, розрівняти розміром у довжину млинців.
  • На фарш викласти млинці, чергуючи начинки.
  • Кожен шар трішки змащувати фаршем.
  • З’єднати краї плівки і згорнути в рулет.
  • Деко змастити жиром і обережно перекласти з плівки рулет.
  • Зверху змазати майонезом, пекти в духовці приблизно 40 хвилин .

Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша і крабових паличок  

Якщо вам сподобався рецепт м’ясного рулету з млинців, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.