Курячі ніжки у «торбинках»

Сказати, що цей рецепт простий і швидкий, було б несправедливо. Тому чесно зізнаємося: повозитися є біля чого. Зате воно того варте. Потім буде і смачно, й оригінально, і не соромно перед гостями.
Інгредієнти для страви з курячих ніжок
1 кілограм курячих стегенець
700 грамів листкового тіста
300 грамів свіжих печериць
1 більший баклажан або 2 менші
1 цибулина
сіль
чорний мелений перець
Можна ще спробувати рецепт курячих стегенець у кефірі.
Як приготувати ніжки у «торбинках»
- Баклажани порізати кубиками і посолити. Через 30 хвилин сік злити, а баклажани промити чистою водою.
- Стегна помити, посолити й поперчити.
- Гриби почистити і дрібно порізати.
- На олії підсмажити дрібно порізану цибулину, додати баклажани і гриби. Посолити і смажити, поки не випарується вся рідина.
- Окремо посмажити на олії до готовності м’ясо.
- Тісто розкачати і порізати квадратами розміром 15 на 15 сантиметрів. У середину шматка тіста покласти 2 ложки грибів з баклажанами, верху поставити ніжку. Краї тіста підняти, зібрати і зв’язати ниткою.
- На деко, змащене олією, викласти ніжки у «торбинках» і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. «Торбинки» мають набути золотистого кольору.
- З готових «торбинок» зняти нитки.
Радимо також приготувати запіканку з куркою і кабачками.
Розкажіть своїм друзям у соціальних мережах про рецепт курячих ніжок у «торбинках».