Курячі стегенця у кефірі

М’ясо, мариноване у кефірі, виходить дуже ніжним і пікантним. Така страва підійде до будь-якого гарніру чи до овочів.

Інгредієнти для страви

  • 750-800 грамів курячих стегенець

  • 250 мілілітрів кефіру

  • 7-8 зубків часнику

  • сіль

  • спеції

Рекомендуємо ще рецепт стегенець в йогурті.

Як приготувати стегна у кефірі

  • М’ясо добре помити, посолити, додати спеції, часник і залити кефіром.
  • Поставити для маринування у холодильник на 5-6 годин.
  • Після цього викласти стегна на деко, полити їх маринадом і поставити у розігріту духовку на 45-50 хвилин.
  • Випікати при температурі 180 градусів.
  • На м’ясі повинна з’явитися рум’яна шкірочка – значить, воно готове.

Спробуйте також приготувати куряче філе по-китайськи.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора