Курячі ніжки, фаршировані грибами і рисом
Оригінально, ситно і недорого. Ця страва гідна святкового столу. Ніжки виходять дуже ніжними, ароматними і соковитими. Приготуйте, не пошкодуєте!
Інгредієнти для ніжок
1 кг курячих гомілок
2 цибулини
300 г грибів
100 г рису
2-3 зубці часнику
3 ст. ложки майонезу
сіль, перець, олія, масло.
Спробуйте також приготувати курячі стегенця у кефірі.
Як приготувати курячі ніжки
- Цибулю і гриби порізати і обсмажити на маслі, охолодити і перемолоти. Рис промити.
- З гомілок зняти шкіру, підрізати сухожилля і відрубати кісточку біля основи. Шкіру випрямити, щоб вийшла кишенька.
- Відокремити філе від кістки і нарізати невеликими шматочками, додати подрібнений часник, гриби з цибулею, рис і посолити, поперчити, перемішати.
- Цією масою нафарширувати шкіру, з’єднати краї зубочисткою.
- Викласти у форму, змащену олією, зверху змастити майонезом. Запікати 45 хв за температури 180 градусів.
А ви вже куштували курячі стегенця в йогурті?