13.06.2015

Курячі стегенця в йогурті

Куряче м’ясо, замариноване і спечене в йогурті, виходить надзвичайно ніжним і дієтичним. Йогурт потрібно брати звичайний, без наповнювачів. А на гарнір чудово підійде зварений довгозернистий рис або тушковані овочі.

Інгредієнти для курятини в йогурті

Приготуйте також курячий шашлик в банці.

Як приготувати курячі стегенця в йогурті

  • Часник пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Додати йогурт, дрібно посічену зелень, чорний мелений перець, сіль. Все добре перемішати.
  • Залити стегенця отриманим соусом і поставити їх у холодильник на 1-3 години, щоб замаринувалися.
  • Дістати стегенця, перекласти їх у глибоку, змащену жиром, форму для запікання, залити маринадом і поставити в розігріту духовку на 1 годину.
  • Коли шкірочка підсмажиться до золотистого кольору, можна вимикати духовку, стегенця готові.
  • За цим же рецептом можна приготувати курятину в мультиварці на режимі «випічка». Щоправда, м’ясо потрібно буде один раз перевернути, щоб шматочки підсмажилися рівномірно.

Рекомендуємо рецепт курячого рулету.

Якщо вам сподобався рецепт курячих стегенець у йогурті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.