Курячі стегенця в йогурті
Куряче м’ясо, замариноване і спечене в йогурті, виходить надзвичайно ніжним і дієтичним. Йогурт потрібно брати звичайний, без наповнювачів. А на гарнір чудово підійде зварений довгозернистий рис або тушковані овочі.
Інгредієнти для курятини в йогурті
Приготуйте також курячий шашлик в банці.
Як приготувати курячі стегенця в йогурті
- Часник пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Додати йогурт, дрібно посічену зелень, чорний мелений перець, сіль. Все добре перемішати.
- Залити стегенця отриманим соусом і поставити їх у холодильник на 1-3 години, щоб замаринувалися.
- Дістати стегенця, перекласти їх у глибоку, змащену жиром, форму для запікання, залити маринадом і поставити в розігріту духовку на 1 годину.
- Коли шкірочка підсмажиться до золотистого кольору, можна вимикати духовку, стегенця готові.
- За цим же рецептом можна приготувати курятину в мультиварці на режимі «випічка». Щоправда, м’ясо потрібно буде один раз перевернути, щоб шматочки підсмажилися рівномірно.
Рекомендуємо рецепт курячого рулету.
Якщо вам сподобався рецепт курячих стегенець у йогурті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.