Курячі крильця, запечені у пиві
Цей рецепт просто неможливо не оцінити. До речі, у такий спосіб можна запікати не лише крила, а й курячі стегна. І не лише із вказаними спеціями, а й з тими, що вам подобаються. У будь-якому разі страва піде на ура.
Інгредієнти для страви
0,5 кілограма курячих крилець
0,5 літра світлого пива
чорний мелений перець
сіль.
Спробуйте приготувати курячі стегна у кефірі.
Як приготувати крильця у пиві
- Змішати сіль, перець і подрібнений часник. Утвореною сумішшю натерти вимиті та почищені крильця.
- Залишити їх на 1-2 години.
- Після цього крила викласти у глибоку форму для запікання й залити їх пивом: воно має покрити м’ясо на дві третини.
- Запікати близько години при температурі 180-200 градусів.
Рекомендуємо також рецепт яловичини, тушкованої у пиві.
Якщо вам сподобався рецепт курячих крилець у пиві, будь ласка, прокоментуйте його та поширте у соціальних мережах.