Яловичина, тушкована у пиві
М’ясо, приготовлене за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжним і ароматним. А пиво додає йому особливого смаку, і зовсім не пивного.
Інгредієнти для страви
2 кілограми яловичої м’якоті
1 кілограм цибулі
350 грамів світлого пива
5-6 столових ложок олії
4 столові ложки лимонного соку
сіль
чорний мелений перець
лавровий лист
Спробуйте ще приготувати млинці на пиві.
Як приготувати яловичину у пиві
- М’ясо поріжте на плоскі шматки завбільшки з долоню. Посоліть і поперчіть.
- Викладайте м’ясо на розігріту з олією сковороду і обсмажуйте кожен шматок з обох сторін, щоб зарум’янився.
- Цибулю поріжте півкільцями.
- У глибоку сковороду налийте олії, вкиньте цибулю, посоліть і пасеруйте її до прозорості. Тепер додайте лимонний сік та пиво й закип’ятіть.
- У цю суміш обережно викладіть м’ясо, додайте лавровий лист, вимішайте і закип’ятіть.
- Далі м’ясо закрийте кришкою і сковороду поставте у духовку. Тушкуйте до готовності.
Радимо ще рецепт шашлика із яловичини.