Цукерки «Ірис» у домашніх умовах

Ці улюблені багатьма і дорослими, і дітьми ласощі можна зробити і в домашніх умовах. Вони будуть такі ж солодкі й ніжні, як і магазинні, але, звісно, без хімічних добавок.

Інгредієнти для цукерок

Радимо ще рецепт цукерок із вівсяних пластівців із сухофруктами.

Як приготувати цукерки «Ірис»

  • Цукор, мед, вершкове масло та ванілін викласти у миску і залити молоком. Усе це варити хвилин 30, постійно помішуючи. Отримана маса повинна мати густу консистенцію і карамельний колір.
  • Її потрібно вилити у форму. Для цього можна скористатися формочками для льоду, змастивши їх злегка олією. Або можна вилити масу суцільним шаром, а потім порізати на шматочки.
  • Вилиту у форму масу слід поставити в морозилку на півгодини.

Приготуйте також кокосові цукерки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора