Рибний салат «Різнокольорові кульки»

Оригінальний спосіб подачі салату, коли до хати завітали гості. До речі, так можна оформити не лише цей салат, а й інший з однорідною консистенцією. Тож запам’ятовуйте базовий рецепт.

Інгредієнти для салату

  • 1 склянка вареного рису

  • 1 банка консервованих сардин

  • 3 варені яйця

  • майонез

  • кріп

  • сира морквина

  • чорний мелений перець

Радимо ще рецепт салату «Золота рибка».

Як приготувати салат

  • Сардину розім’яти виделкою, додати рис, натерті яєчні білки, поперчити і вимішати з майонезом.
  • Моркву натерти на дрібну тертку. В іншу посудину потерти яєчні жовтки. У третю насипати дрібно порізаний кріп.
  • Із салатної маси формувати невеличкі кульки і частину з них обкачувати у натертій моркві, частину – у жовтку, третю частину – у кріп.
  • Викладені на тарілці кульки різного кольору матимуть ефектний вигляд.

Можна також приготувати крабові кульки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора