30.08.2015

Котлети у вафельному «кожушку»

Чому б не згадати добрі старі рецепти? Ці котлети (їх іще називали “лінивими відбивними”) були популярні десь у 90-ті роки минулого століття. Готуються вони швидко і з доступних продуктів. Зберігайте у закладки!

Інгредієнти для котлет

  • 500 грамів м’ясного фаршу

  • 1 цибулина

  • зелень

  • 4 яйця

  • чорний мелений перець

  • сіль

  • часник

  • 6 вафельних коржів

  • олія для смаження

Можна ще приготувати рибні котлети з рисом.

Як приготувати вафельні котлети

  • У фарш дрібно потерти цибулю, вбити 1 яйце, посолити, поперчити і додати подрібнені зелень та часник. Добре вимішати.
  • Цю масу намастити 3 вафельні коржі. Трьома іншими накрити і добре притиснути.
  • Тепер ці вафельні коржі з фаршем порізати на шматочки.
  • В окремій мисці збити з сіллю 3 яйця.
  • Кожен шматочок обмочувати у яйцях і смажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді.

Спробуйте також рецепт котлет у картопляних гніздах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.