Котлети у вафельному «кожушку»
Чому б не згадати добрі старі рецепти? Ці котлети (їх іще називали “лінивими відбивними”) були популярні десь у 90-ті роки минулого століття. Готуються вони швидко і з доступних продуктів. Зберігайте у закладки!
Інгредієнти для котлет
Можна ще приготувати рибні котлети з рисом.
Як приготувати вафельні котлети
- У фарш дрібно потерти цибулю, вбити 1 яйце, посолити, поперчити і додати подрібнені зелень та часник. Добре вимішати.
- Цю масу намастити 3 вафельні коржі. Трьома іншими накрити і добре притиснути.
- Тепер ці вафельні коржі з фаршем порізати на шматочки.
- В окремій мисці збити з сіллю 3 яйця.
- Кожен шматочок обмочувати у яйцях і смажити з обох боків на розігрітій з олією сковороді.
Спробуйте також рецепт котлет у картопляних гніздах.