Курячі котлети з сиром та болгарським перцем
Дуже ніжні, ароматні та ще й красиві котлети з сиром. Особливо ж красиві, якщо візьмете болгарський перець червоного кольору.
Інгредієнти для котлет
0,5 кілограма курячого філе
150 грамів твердого сиру
150 грамів білого хліба
1 яйце
2 штуки болгарського перцю
1 цибулина
2 зубки часнику
чорний мелений перець
борошно для панірування
соняшникова олія для смаження.
Спробуйте ще рецепт котлет із сюрпризом.
Як приготувати котлети з перцем та сиром
- Куряче філе перекрутити через м’ясорубку.
- Хліб розмочити у теплому молоці, відтиснути і додати до м’яса.
- Цибулину стерти на найдрібнішу тертку, сир – на грубу.
- Перець дрібно порізати. Усе з’єднати, вбити яйце, додати подрібнені часник і зелень, посолити і поперчити. Добре вимішати і вибити фарш.
- Формувати з нього котлети, панірувати у борошні і смажити на олії з обох боків.
Радимо також приготувати котлети з яблуком.
Якщо вам посмакував курячих рецепт з сиром та болгарським перцем, будь ласка, поділіться своїми враженнями в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.