31.08.2015

Чахохбілі з курятиною

Чахохбілі – національна грузинська страва – курятина, тушкована з овочами. При цьому м’ясо обов’язково має бути з жирком, оскільки його потрібно обсмажувати тільки на цьому жиру, без додавання будь-якого іншого. Цю страву можна готувати у мультиварці. Смачно? Не те слово!

Інгредієнти для чахохбілі

  • 2,6 кг курятини

  • 1 кг цибулі

  • 5 помідорів

  • хмелі-сунелі, часник

  • кінза, перець чілі, зелень.

Приготуйте також жульєн з куркою та грибами.

Як приготувати чахохбілі

  • Увесь жир, який є на курці, зрізати і виплавити в казані.
  • Курку добре промити, нарубати сокирою на шматочки, покласти до жиру і обсмажити на ньому 15 хв.
  • Цибулю почистити і нарізати великими шматками, додати до м’яса й обсмажити, відтак додати чилі, помідои, зелень, посипати сіллю і накрити щільно кришкою.
  • Через 30 хв відкрити кришку казана і вкинути часник, зелень і хмелі- сунелі, ще трохи посолити, протушкувати ще 10 хв і зняти з вогню.

Скуштуйте також запіканку з куркою, кабачками і грибами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.