Кабачковий торт із печерицями
Рецепт вишуканої та дуже оригінальної овочевої страви, з якою трішки доведеться повозитися. Але результат того вартий. Загалом найскладніше у приготуванні – приготувати кабачкові коржі. А далі – як то кажуть, “справа техніки”: перемастити, оздобити і подати до столу!
Інгредієнти для кабачкового торта
Спробуйте також приготувати закусочний м‘ясний торт.
Як приготувати кабачковий торт
- Кабачки почистити і натерти на дрібній тертці або змолоти у блендері. Добре відтиснути сік, додати яйця, сіль і перець, перемішати, всипати борошно, соду, знову все добре перемішати. Спекти або підсмажити на пательні (довго і на малому вогні) 4 товстенькі коржі.
- Дрібно порізати цибулю та печериці. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати гриби. Усе разом тушкувати до випаровування рідини.
- У майонез вичавити часник, додати зелень і перемішати. Помідори порізати кружечками і трохи обсмажити.
- Коржі остудити, скласти торт: корж, майонезна суміш, половина грибів, корж, майонез, помідори, корж, майонез, решта грибів, корж.
- Краї і верх змастити майонезом і прикрасити овочами, тертим сиром і зеленою цибулею. На кілька годин поставити торт у холодильник.
Скуштуйте також млинцевий пиріг з грибами.
Якщо вам припав до смаку рецепт кабачкового торта з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.