19.08.2015

Кабачковий торт із печерицями

Рецепт вишуканої та дуже оригінальної овочевої страви, з якою трішки доведеться повозитися. Але результат того вартий. Загалом найскладніше у приготуванні – приготувати кабачкові коржі. А далі – як то кажуть, “справа техніки”: перемастити, оздобити і подати до столу!

Інгредієнти для кабачкового торта

Спробуйте також приготувати закусочний мясний торт.

Як приготувати кабачковий торт

  • Кабачки почистити і натерти на дрібній тертці або змолоти у блендері. Добре відтиснути сік, додати яйця, сіль і перець, перемішати, всипати борошно, соду, знову все добре перемішати. Спекти або підсмажити на пательні (довго і на малому вогні) 4 товстенькі коржі.
  • Дрібно порізати цибулю та печериці. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати гриби. Усе разом тушкувати до випаровування рідини.
  • У майонез вичавити часник, додати зелень і перемішати. Помідори порізати кружечками і трохи обсмажити.
  • Коржі остудити, скласти торт: корж, майонезна суміш, половина грибів, корж, майонез, помідори, корж, майонез, решта грибів, корж.
  • Краї і верх змастити майонезом і прикрасити овочами, тертим сиром і зеленою цибулею. На кілька годин поставити торт у холодильник.

Скуштуйте також млинцевий пиріг з грибами.

Якщо вам припав до смаку рецепт кабачкового торта з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.