11.06.2015

Картопляна піца

«Родзинка» цієї піци – її основа, яка готується точнісінько з такого тіста, як деруни. Тож головне – приготувати основу. А зверху можна класти усе, чого бажає душа. Простий і цікавий рецепт.

Інгредієнти для піци

Можна ще спробувати рецепт швидкої піци на сковороді.

Як приготувати картопляну піцу

  • Картоплю почистити і потерти, як на деруни. Цибулину теж стерти на дрібну тертку. Додати борошно, яйця, посолити і поперчити.
  • З цієї маси смажити великі – на ціле дно сковороди – млинці. Викладати ложкою у розігріту олію, трохи розмазувати. Коли підсмажиться з одного боку, за допомогою лопатки обережно перевертати і смажити з другого боку.
  • Таких великих дерунів має вийти 3-4 – залежно від розміру сковороди.
  • Дерун викласти на плоску тарілку, на нього покласти ложку кетчупу і 2 ложки майонезу, порізати салямі, помідор. Верх потерти твердим сиром.
  • Далі піцу готувати у духовці або мікрохвильові – головне, щоб розплавився сир.
  • Зверху посипати зеленню.

Радимо також приготувати піцу на кабачковій основі.

Якщо вам сподобався рецепт картопляної піци, або піци на деруні, будь ласка напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.