Ресторан “Млин”

Опис закладу

Автентичний ресторан української кухні Млин відкрився в Луцьку у 2012 році. Тут – три поверхи, оформлені в українському стилі. Третій поверх – це літня тераса. Стіни розмальовані яскравими квітами та візерунками, столи – дерев’яні.

Основний зал може вмістити 150 гостей, а окремий бенкетний – від 15 до 25, тому тут можна, як відсвяткувати невелику сімейну подію, так і провести масштабний корпоратив чи весілля.

Основа меню – українські національні страви, хоча є також європейські та американські страви та м’ясо з вугільної печі-хоспер. У Млині подають настоянку власного виробництва.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора