Ресторан “Meat&Green”

Опис закладу

Заклад розташований в готелі «Noble Boutique Hotel», що на вулиці Кривий Вал.

Інтер’єр – в стилі лофт: тут переважають сірі і коричневі тони, виділяється “гола” цегла та цемент. Розмістити у закладі можна 70 людей.

Ресторан Meat&Green підтримує тенденцію green food – використання великої кількості овочів та зелені. В меню також пропонують стейки та інші м’ясні страви. Основа меню – популярні й авторські європейські страви. Є традиційні українські страви, зокрема червоний борщ з м’ясом фазана, вареники з м’ясом зайця і лісовими травами, деруни з гуляшем з м’яса дикого кабана і білими грибами.

З напоїв ресторан пропонує лимонади, чаї, морси, свіжовичавлені соки, мілкшейки, каву й кавові мікси. Велика барна карта закладу складається з асортименту міцного алкоголю, авторських коктейлів, а також пропонує вина Італії, Франції, Нової Зеландії, Аргентини.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора