Ресторан “Meat&Green”
Заклад розташований в готелі «Noble Boutique Hotel», що на вулиці Кривий Вал.
Інтер’єр – в стилі лофт: тут переважають сірі і коричневі тони, виділяється “гола” цегла та цемент. Розмістити у закладі можна 70 людей.
Ресторан Meat&Green підтримує тенденцію green food – використання великої кількості овочів та зелені. В меню також пропонують стейки та інші м’ясні страви. Основа меню – популярні й авторські європейські страви. Є традиційні українські страви, зокрема червоний борщ з м’ясом фазана, вареники з м’ясом зайця і лісовими травами, деруни з гуляшем з м’яса дикого кабана і білими грибами.
З напоїв ресторан пропонує лимонади, чаї, морси, свіжовичавлені соки, мілкшейки, каву й кавові мікси. Велика барна карта закладу складається з асортименту міцного алкоголю, авторських коктейлів, а також пропонує вина Італії, Франції, Нової Зеландії, Аргентини.