Імбирне печиво
Імбир – універсальний інгредієнт. Він додає особливого відтінку будь-якій страві – солодкій, солоній, кислій. Додати його можна до м’яса, риби, курки, рису, супів, випічки та напоїв. Але особливо смакує імбирне печиво.
Інгредієнти для печива
Спробуйте приготувати просте шоколадне печиво.
Як приготувати імбирне печиво
- Спеції потрібно змішати з борошном та содою.
- В окремій посудині міксером збити масло та цукор, додати яйце та підігрітий мед.
- До цієї суміші всипати борошно і ретельно перемішати.
- Тісто швидко набуде темного коричневого кольору.
- Після вимішування тісто потрібно на 2 год залишити у холодильнику.
- Імбирне печиво випікати у добре розігрітій духовці 5–7 хв. Можна розмалювати цукровою помадкою.
Рекомендуємо випробувати рецепт печива “Мадлен”.