18.05.2015

Імбирне печиво

Імбир – універсальний інгредієнт. Він додає особливого відтінку будь-якій страві – солодкій, солоній, кислій. Додати його можна до м’яса, риби, курки, рису, супів, випічки та напоїв. Але особливо смакує імбирне печиво. 

Інгредієнти для печива

  • 200 г борошна

  • 1,5 ч. ложки соди

  • 1 яйце

  • 2 ч. ложки меленого імбиру

  • 1 ч. ложка кориці

  • 1 ч. ложка кардамону

  • 1 ч. ложка гвоздики

  • по 100 г масла і цукру

  • 3 ч. ложки меду.

Спробуйте приготувати просте шоколадне печиво.

Як приготувати імбирне печиво

  • Спеції потрібно змішати з борошном та содою.
  • В окремій посудині міксером збити масло та цукор, додати яйце та підігрітий мед.
  • До цієї суміші всипати борошно і ретельно перемішати.
  • Тісто швидко набуде темного коричневого кольору.
  • Після вимішування тісто потрібно на 2 год залишити у холодильнику.
  • Імбирне печиво випікати у добре розігрітій духовці 5–7 хв. Можна розмалювати цукровою помадкою.

Рекомендуємо випробувати рецепт печива “Мадлен”.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.