Печиво «Мадлен»
Неодмінно відчуйте себе у ролі геніального кулінара і спечіть печиво за рецептом всесвітньо відомого французького кухаря Алена Дюкасса. Усе геніальне – просто!
Ingredients
8 яєць
4 яєчні жовтки
275 г цукру
250 г борошна
10 г розпушувача для тіста
300 г вершкового масла
8 г солі
Спробуйте також рецепт печива з шоколадним смаком.
Directions
- У глибокій мисці добре збити яйця, жовтки і цукор. В окремій посудині змішати борошно, розпушувач і сіль. Масло розтопити.
- Борошно з розпушувачем і сіллю пересипати в миску зі збитими яйцями і перемішати до гомогенного стану. Додати масло. Ще раз перемішати і поставити тісто у холодильник на 12 годин.
- Форми для печива у вигляді морських мушель промаслити і притрусити борошном.
- Розлити тісто по формах, не заповнюючи їх доверху, і поставити в духовку, розігріту до 210 градусів. Випікати при цій температурі три хвилини, після чого зменшити її до 190 градусів, і продовжувати випікати, поки печиво не зарум’яниться.
- Не виймати печиво з форми, доки не схолоне.
Спробуйте також рецепт шарлотки від Джулії Чайлд.