Печиво «Мадлен»

Неодмінно відчуйте себе у ролі геніального кулінара і спечіть печиво за рецептом всесвітньо відомого французького кухаря Алена Дюкасса. Усе геніальне – просто!

Ingredients

  • 8 яєць

  • 4 яєчні жовтки

  • 275 г цукру

  • 250 г борошна

  • 10 г розпушувача для тіста

  • 300 г вершкового масла

  • 8 г солі

Спробуйте також рецепт печива з шоколадним смаком.

Directions

  • У глибокій мисці добре збити яйця, жовтки і цукор. В окремій посудині змішати борошно, розпушувач і сіль. Масло розтопити.
  • Борошно з розпушувачем і сіллю пересипати в миску зі збитими яйцями і перемішати до гомогенного стану. Додати масло. Ще раз перемішати і поставити тісто у холодильник на 12 годин.
  • Форми для печива у вигляді морських мушель промаслити і притрусити борошном.
  • Розлити тісто по формах, не заповнюючи їх доверху, і поставити в духовку, розігріту до 210 градусів. Випікати при цій температурі три хвилини, після чого зменшити її до 190 градусів, і продовжувати випікати, поки печиво не зарум’яниться.
  • Не виймати печиво з форми, доки не схолоне.

Спробуйте також рецепт шарлотки від Джулії Чайлд.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора