«Баунті» в домашніх умовах

Батончики, шоколадні пасти, цукерки у стильних фантиках… «Не гальмуй… снікерсуй… райська насолода…» Вони не дають пройти повз у супермаркеті. Час солодощі не купувати, а готувати!

Інгредієнти для бауні

  • 200 мл вершків (20% жирності)

  • 200 г кокосової стружки

  • 300 г молочного шоколаду

  • 85 г цукру

  • 50 г масла

  • 3 ст. ложки олії.

Спробуйте також приготувати фруктові батончики.

Як приготувати баунті

  • На малому вогні розтопити вершки, цукор і масло, не доводячи до кипіння.
  • Додати кокосову стружку, добре перемішати. Масу викласти на тацю, вкриту папером, та залишити в холодильнику на 1 год.
  • Після цього потрібно нарізати це тісто на батончики, заокруглюючи краї, і заховати баунті у холодильник на ніч.
  • Для глазурування потрібно взяти шоколадку, розламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши 3 ст. ложки олії.
  • Глазур до холодних цукерок пристає моментально і лягає досить рівномірно.

Сподобалось? А за цим рецептом можна приготувати “Твікс” в домашніх умовах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора