«Баунті» в домашніх умовах
Батончики, шоколадні пасти, цукерки у стильних фантиках… «Не гальмуй… снікерсуй… райська насолода…» Вони не дають пройти повз у супермаркеті. Час солодощі не купувати, а готувати!
Інгредієнти для бауні
200 мл вершків (20% жирності)
200 г кокосової стружки
300 г молочного шоколаду
85 г цукру
50 г масла
3 ст. ложки олії.
Спробуйте також приготувати фруктові батончики.
Як приготувати баунті
- На малому вогні розтопити вершки, цукор і масло, не доводячи до кипіння.
- Додати кокосову стружку, добре перемішати. Масу викласти на тацю, вкриту папером, та залишити в холодильнику на 1 год.
- Після цього потрібно нарізати це тісто на батончики, заокруглюючи краї, і заховати баунті у холодильник на ніч.
- Для глазурування потрібно взяти шоколадку, розламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши 3 ст. ложки олії.
- Глазур до холодних цукерок пристає моментально і лягає досить рівномірно.
Сподобалось? А за цим рецептом можна приготувати “Твікс” в домашніх умовах.