Хліб з в’яленими помідорами і сиром
Надзвичайно смачний і колоритний хліб. Випічка виходить м’якенькою, смак – яскравий і багатий. Ідеально підходить для бутербродів з різноманітними начинками – для них його рекомендовано трішки підсушити. З вказаної кількості інгредієнтів виходить випічка вагою у 700 грамів.
Ingredients
450 г борошна
300 мл молока
50 г вершкового масла
10 г сухих дріжджів
2 ст. ложки цукру
150 г в’ялених помідорів
150 г твердого сиру
2 ч. ложки тмину
Рекомендуємо також приготувати в’ялені помідори
Directions
- Молоко ледь підігріти.
- Додати цукор, дріжджі, 100 г борошна і перемішати.
- Накрити рушником і поставити в тепле місце, щоб підійшло.
- Сир натерти на тертці, помідори порізати невеликими шматочками.
- В тісто додати м’яке масло і сіль, перемішати.
- Додати помідори, сир і тмин, перемішати.
- Додати все борошно, замісити тісто, накрити рушником, знову поставити у тепле місце, щоб підійшло.
- Форму для випікання змастити олією, викласти тісто, накрити і дати, щоб підійшло.
- Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Рекомендуємо ще рецепт солодкого гарбузового хліба
Якщо вам сподобався рецепт хліба з в’яленими помідорами і сиром , будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.