22.09.2016

Хліб з в’яленими помідорами і сиром

Надзвичайно смачний і колоритний хліб. Випічка виходить м’якенькою, смак – яскравий і багатий. Ідеально підходить для бутербродів з різноманітними начинками – для них його рекомендовано трішки підсушити. З вказаної кількості інгредієнтів виходить випічка вагою у 700 грамів.

Інгредієнти

Рекомендуємо також приготувати в’ялені помідори

Приготування

  • Молоко ледь підігріти.
  • Додати цукор, дріжджі, 100 г борошна і перемішати.
  • Накрити рушником і поставити в тепле місце, щоб підійшло.
  • Сир натерти на тертці, помідори порізати невеликими шматочками.
  • В тісто додати м’яке масло і сіль, перемішати.
  • Додати помідори, сир і тмин, перемішати.
  • Додати все борошно, замісити тісто, накрити рушником, знову поставити у тепле місце, щоб підійшло.
  • Форму для випікання змастити олією, викласти тісто, накрити і дати, щоб підійшло.
  • Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.

Рекомендуємо ще рецепт солодкого гарбузового хліба 

Якщо вам сподобався рецепт хліба з в’яленими помідорами і сиром , будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.