26.09.2016

Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами

Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно.

Інгредієнти

  • 300 г курячого філе

  • 250 г печериць

  • ½ скл. гречки

  • 1 цибулина

  • 1 морквина

  • 2 картоплини

  • 1 яйце

  • 2,5 л води

  • 3 ст. ложки борошна

  • 1 лавровий листок

  • петрушка, сіль

Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками 

Приготування

  • Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.
  • Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
  • Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії.
  • Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.
  • Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.
  • Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
  • В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
  • Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
  • Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
  • Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.

Рекомендуємо також рецепт картопляних кнедликів .

Якщо вам сподобався рецепт гречаного супу з печерицями і картопляними кнедликами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.