Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами
Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками
Directions
- Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.
- Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
- Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії.
- Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.
- Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.
- Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
- В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
- Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
- Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
- Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.
Рекомендуємо також рецепт картопляних кнедликів .
Якщо вам сподобався рецепт гречаного супу з печерицями і картопляними кнедликами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.