Шоколадний торт з молочно-полуничним желе
Неймовірно ніжна шоколадно-желейна смакота. Пухкі бісквітні коржі у поєднані з молочним і полуничним желе – справжня насолода для гурманів. Легка і помірно солодка випічка. Те що треба для святкового або вихідного дня.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати “Розумний” тортик
Directions
- Желатин залити 200 мл холодної кип’яченої води і лишити на час, зазначений на пачці.
- Довести його до кипіння, але не кип’ятити.
- Змішати з полуничним сиропом.
- Вилити в форму і поставити в холодильник до повного застигання.
- Яйця збити з цукром, додати какао, перемішати.
- Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто.
- Викласти тісто в форму для випікання, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 20 хвилин.
- Полуниці збити в блендері.
- Готовий корж розрізати горизонтально на 2 частини, одну з яких лишити в формі.
- На два коржі викласти подрібнені полуниці.
- Знову з’єднати коржі.
- 20 г желатину залити 200 мл холодної води і лишити на час, зазначений на пачці.
- Довести до кипіння, зняти з вогню.
- Молоко змішати з ваніліном, додати желатин, перемішати.
- Полуничне желе дістати з холодильника, порізати кубиками.
- Викласти в форму на коржі.
- Залити тонким шаром молочного желе, поставити на 30 хвилин в холодильник, дістати і вилити все молочне желе.
- Поставити в холодильник до повного застигання.
Рекомендуємо також рецепт торта “Ласунка”
Якщо вам сподобався рецепт шоколадного торта з молочно-полуничним желе, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах