Куряче м’ясо в картопляній “шубці”

Апетитне м’ясо в хрумкій картопляній скоринці. Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Особливо смакує гарячою і зі сметаною. Такий собі спрощений варіант приготування зразів з м’ясом. Смачно, швидко, ситно.

Ingredients

  • 1 куряче філе

  • 6 середніх картоплин

  • 1 яйце

  • 2 ст. ложки борошна

  • 100 г твердого сиру

  • петрушка, сіль, перець

Рекомендуємо ще приготувати куряче філе з кисломолочним сиром

Directions

  • Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками.
  • Обсмажити на олії 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
  • Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
  • В розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2-3 хвилини.
  • Перевернути і викласти на одну половину куряче м’ясо.
  • Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2-3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку ще по хвилині.

Рекомендуємо ще рецепт курячого філе у вершковому соусі

Якщо вам сподобався рецепт курячого м’яса в картопляній “шубці”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора