Картопляні кнедлики

Зазвичай учоршнє картопляне пюре ніхто не хоче їсти. Та якщо його подати у такому вигляді, розметуть відразу. Бо це красиво і смачно.

Інгредієнти для кнедликів

Спробуйте також приготувати запіканку з картоплі із сиром. 

Як приготувати картопляні кнедлики

  • Картоплю почистити, зварити до готовності, зробити однорідне пюре, трохи охолодити. Або використати учорашнє пюре.
  • Додати крохмаль, яйце, сіль, соду, вимісити до однорідної консистенції.
  • Зробити з тіста кульки, розплескати, покласти в кожну по 1 ч. ложці тертого або порізаного кубиками сиру, сформувати кульки діаметром 2,5–3 см.
  • Закип’ятити воду, підсолити, вкинути колобки, варити помішуючи 1 хв після того, як закипить вода.
  • Вийняти шумівкою, засмачити маслом, можна посипати подрібненим кропом, подавати гарячим.

Скуштуйте також картопляні палички з сиром. 

Якщо вам сподобався рецепт картопляних кнедликів, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора