23.05.2015

Горіхова халва по-домашньому

Халва має «живі» компоненти – жиророзчинні вітаміни, фосфоліпіди, які перешкоджають старінню організму людини. «Лікує душу, живить мозок і наповнює серце радістю» – це все про халву. Тож готуйте і смакуйте!

Інгредієнти для халви

Рекомендуємо також класичний рецепт домашньої халви.

Як приготувати халву по-домашньому

  • Розчинити цукор у воді і поварити 5 хв. У великій сковороді потрібно розтопити масло, обсмажити у ньому борошно та горіхи до світло-коричневого кольору.
  • Стежити, щоб не було грудочок. Залити це борошно з горіхами цукровим сиропом і варити, доки суміш не нагадуватиме густу сметану.
  • Зняти з вогню, додати ванілін. Халву потрібно охолодити, виклавши на велику пласку тарілку.
  • Така халва найкраще смакуватиме з несолодким чаєм або молоком.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.