Червоний борщ з пельменями
Ця страва – два в одному: і борщ з буряком, і пельмені. Її можна приготувати не лише вдома на обід, а й гостей пригостити. Швидше за все, вони такого ще не куштували.
Інгредієнти для пельменів і борщу
борошно, вода
300 грамів м’ясного фаршу
2 цибулини
1 літр м’ясного бульйону
1 морквина
1 столовий буряк
3-4 столові ложки томатної пасти
олія, сметана, зелень
сіль, спеції.
Радимо також приготувати гуцульський борщ.
як приготувати пельмені з червоним борщем
- З борошна і води, присоливши, замісити тісто. Фарш розмішати з цибулиною. Посолити й поперчити. Виробити пельмені.
- На олії підсмажити цибулину і морквину, додати томатну пасту. Цю суміш влити в киплячий бульйон, посолити. Коли трохи повариться, додати дрібно стертий варений столовий буряк.
- Борщ зняти з вогню.
- Окремо у підсоленій воді зварити пельмені. Викладати у порційні тарілки по 7-8 штук, наливати борщ, додавати сметану, зелень, спеції.
Пропонуємо вам, переглянути відео-рецепт, смачного, справжнього українського борщу, який ми готували на природі. Переконайтесь самі, що готувати таким способом, значно краще і смачніше, особливо в колі друзів.