18.05.2015

Рулет м’ясний «Яєчне око»

Оригінальний спосіб приготування рулета з м’ясного фаршу. Така закуска прикрашає стіл, а готується супершвидко.

Інгредієнти для рулета

  • 2 кг фаршу (телятина і свинина)

  • 4–5 сирих яєць

  • сіль, перець

  • 8 варених яєць.

Спробуйте також приготувати м’ясний рулет з яйцями та грибами.

як приготувати рулет

  • Фарш заправити, додати 4–5 сирих яєць, сіль, перець. Добре відбити у мисці.
  • Формуючи рулет, усередину викласти четвертинки круто зварених яєць.
  • Запікати 30 хв. Розрізавши готовий рулет, отримаємо «яєчне око».

Рекомендуємо рецепт приготування рулету з курятини.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.